Kamers

Finca Elements heeft 4 kamers: Boogkamer, Bakkersoven, Korenmolen en de Houtkamer, die afzonderlijk te boeken zijn, maar ook verhuur van de gehele finca is mogelijk. Ontbijt is inbegrepen.

In de periode april tot en met december verhuren we alleen kamers voor minimaal 2 nachten.

Boogkamer - 56 m²

Onze grootste kamer met 56 m2. De kamer is voorzien van een kingsize bed, een heerlijk bad en een inloopdouche. Ook is er airconditioning die zowel verwarmt als verkoelt. Met een trapje kom je op een klein terrasje vanwaar je de grootste berg van de provincie, de Maroma, in de avonduren rozig ziet kleuren.

Prijzen

Kamerprijzen per nacht – ontbijt inbegrepen.

Deze royale kamer is 32m2 groot. Ook deze kamer is voorzien van een kingsize bed, een grote inloopdouche en airco die zowel verwarmt als verkoelt. Leuk detail is de ‘bakkersoven’ die tevoorschijn kwam na het instorten van de dubbele muren die daar voor stonden. Met een lekker zitje daar, heb je mooi uitzicht op de kamer. Ook deze kamer heeft een privé terras waarbij je of heerlijk kunt luieren in de hangmat of lekker een boekje kunt lezen onder de pergola aan de andere kant.

Prijzen

Kamerprijzen per nacht – ontbijt inbegrepen.

Korenmolen - 30 m²

Met z’n 30 m2 is de Korenmolenkamer een flinke. Oude details van de vroegere korenmolen sieren deze kamer. De kamer heeft een kingsize bed en is voorzien van airco die zowel koelt als verwarmt.             Ook heeft het een grote inloopdouche. Op het fijne buitenterras staat een bad waar je ’s avonds         kunt genieten van de heldere hemel met al z’n sterren.

Prijzen

Kamerprijzen per nacht – ontbijt inbegrepen.

Houtkamer - 27 m²

Onze kleinste maar oh zo knusse kamer van 27 m2. De kamer heeft een kingsize bed, een grote inloopdouche, airco die verwarmd en verkoeld. En een heerlijk verhoogd terras met prachtig uitzicht      op onze eigen olijfboomgaard en de heuvels rondom.

 

Prijzen

Kamerprijzen per nacht – ontbijt inbegrepen.

Verhuur gehele Finca (4 kamers)

Ontbijt inbegrepen *
Exclusief 100 EUR schoonmaakkosten. 

Verhuur van de gehele kamer, 4 kamers:

– Boogkamer (56 m²)
– Bakkersoven (32 m²)
– Korenmolen (30 m)²
– Houtkamer (27 m²)

Prijzen

* Private chef op aanvraag aanwezig

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen met een verkoelend glas tintelende bubbels op onze patio!