Vrienden-voucher

Lieve Finca Elements vrienden,

Word onderdeel van onze droom. Word onze Finca Elements vriend!

Tussen de glooiende heuvels van Andalusië staat ons sfeervolle boutique hotel om van en bij weg te dromen te midden van olijf- en citrusbomen van het prachtige Comares. Het is een bijzondere plek die ons hart heeft gestolen. Ver van huis om te ontladen, en vooral thuiskomen om op te laden. Een omgeving waar je  volledig tot rust komt.

Het is onze wens om jou als vriend een unieke vakantiebestemming te bieden, waar je eindeloos in alle rust kan genieten zoals je nooit eerder genoten hebt. Om de finishing touch van ons boutique hotel te realiseren hebben we jouw hulp nodig!

Hoe kan je ons daarbij helpen?

Steun ons en koop een vrienden-voucher om deze droom te realiseren. Je krijgt dan korting op je overnachtingen en vele fijne extra’s tijdens je verblijf.

Hoe werkt het?

De vrienden-voucher kan je als een ‘pre-booking’ zien. Met de voucher die je koopt, kan je uiteindelijk je overnachtingen betalen. Blijft er nog wat over? Dan kan je het resterende bedrag ook besteden aan het eten en drinken dat Finca Elements serveert.

Schaf een vrienden-voucher aan van €350, €500 of €700 euro aan. Een hoger bedrag naar keuze is natuurlijk enorm welkom. Dit krijg je ervoor terug:

Mint

€350

Lime

€500

Olive

€700

Emerald

Open bedrag boven de €750
Invulling naar wens

Ons streven

Sinds 8 februari 2021 zijn wij live met onze vrienden-vouchers,
inmiddels zijn wij al gesteund met:

Vanaf 8 februari 2021 zijn wij live met onze vrienden-vouchers, inmiddels zijn wij al gesteund met:

0
In totaal hopen we €20.000 op te halen voor onze droom.

Word Finca Elements vriend & doneer

Bedrag

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen met een verkoelend glas tintelende bubbels op onze patio!

Verwachte opening: 03/10/22